Deelfietsen in Brainport Park

De wens om meer cohesie te creëren tussen de afdelingen op GGzE de Grote Beek en de verschillende organisaties die vallen onder Brainport Park zijn al voor een deel in vervulling gegaan. In samenwerking met het Mobiliteitsloket heeft Brainport Park een fietsproject gerealiseerd! Donderdag 4 februari nam GGzE de Grote Beek negen fietsen in ontvangst.

flexfietsen-Grote-Beek-01

Fietsproject
Het fietsproject is bedoeld om meer fysieke beweging te krijgen op het terrein en minder autoverkeer. Daarnaast stimuleert het project de verbinding tussen de afdelingen op de Grote Beek en organisaties die vallen binnen Brainport Park.
Met behulp van web- en appmogelijkheden wordt het op een makkelijke en snelle manier mogelijk gemaakt om straks allemaal gebruik te kunnen maken van de fietsen. De negen fietsen worden verdeeld over de uithoeken van het terrein. Drie fietsen worden geplaatst bij Kind & Jeugd/E-lab, drie fietsen bij het Bestuursgebouw en drie fietsen bij De Woenselse Poort. De fietsen zijn voorzien van GPS en een codeslot wat als bijkomstig voordeel heeft dat er geen gezeur / gesleur is met sleutels, pasjes, reserverings-administratie etc.

flexfietsen-E-lock-800px


Spring naar de toolbar