Huur een fiets tijdens de Kommardoor op 10 juli

Op zondag 10 juli kun je tijdens het evenement ‘Kommadoor! De Groene Corridordag’ bij ons een deelfiets huren. Fiets vanuit onze container bij de Philips Fruittuin naar de mooiste plekjes in Brainport park. 

Even een sprintje trekken door de Groene Corridor, een vliegtuigje spotten op Eindhoven Airport, onze jongens zien trainen of genieten van verse appeltaart en koffie bij de Philips Fruittuin.

Je huurt de fiets voor een uur of een dag vanaf €3,50 en binnenkort komen er verschillende op- en afstap locaties bij, verspreid over het park.

 

fiets circulair

De huuropbrengst herinvesteren we in de doorontwikkeling van Brainport Park. Zo draagt iedereen al fietsend een steentje bij en houden we het lekker circulair…..
Een aantal van de fietsen zijn van het deelfietsproject van GGZ. Deze kunnen middels een app gemakkelijk geleend worden. Het doel van het fietsproject is meer fysieke beweging te krijgen op het terrein en minder autoverkeer. Daarnaast stimuleert het project de verbinding tussen de organisaties die vallen binnen Brainport Park.

Lees hier meer over ‘Kommadoor! De Groene Corridordag’ op 10 juli van 10.00 uur – 17.00 uur.

Locatie: Philips Fruittuin | Oirschotsedijk 14a |  5651 GC  Eindhoven


Spring naar de toolbar