Kommardoor Groene Corridor

Verrassend straattheater, muziekoptredens, bijzondere workshops en excursies, demo’s en lekker lokaal eten en drinken. Dat alles beleef je zondag 10 juli aan de Groene Corridor tussen Eindhoven en Oirschot!

Het evenement is leuk voor jong en oud. Zo kun je schminken, sky-jumpen, creatieve workshops volgen, waterdiertjes scheppen en BMX-clinics volgen. Voor rust bezoek je de hangout- en chillplekken of doe je mee met de pop-up yoga- en mindfullness sessies. Verplaatsen tussen de locaties kan per fiets of met een gratis huifkar.

Brainport Park

Brainport Park is ook vertegenwoordigd tijdens Kommardoor Groene Corridor. Je kunt naar het Vlonder-Pad Rabattenbos, een hang-out op een bijzonder plekje in het bos, maar ook de Philips Fruittuin is vertegenwoordigd met workshops groendecoratie en een appelpannenkoeken-proeverij.

groene corridor

Toegang gratis

Zo’n 25 ondernemers en organisaties zijn gastheer van de Groene Corridor. ‘Kommardoor Groene Corridor’ duurt van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Kijk voor het gehele programma op www.groenecorridor.nl


Spring naar de toolbar